diumenge, 29 d’abril del 2007

Escapada a Gokarna

Del desert a la platja

Vaig aprofitar per marxar uns dies amb uns voluntaris que deixaven la Fundació i explorar així una mica més el país abans de tornar cap a casa.

Després de viatjar 8 hores en tren i 6 hores en autobús arribàvem a Gokarna (“orella de vaca¨) un poble que es troba a la costa oest del país, on hi conflueixen des de peregrins hindús a turistes hippies fumetes i il·luminats.

La seca calor del desert d’Anantapur, a la qual ens havíem acostumat, contrastava amb la calor humida de la platja tropical que ens amarava el cos de suor.

Ens allotjàvem en una cabanyeta a la mateixa platja. Els contrastos que hi trobàvem eren una constant: vaques sagrades passejant tranquil·lament per la platja, sadhus hindús resant als temples, guest-house oferint menjar occidental i cervesa entre les palmeres, famílies índies banyant-se vestits de cap a peus,...



Les aigues del mar arabic (Koundly beach)
Recuperant els kg perduts
Om beach



4 comentaris:

Anònim ha dit...

'Ale bestioleta!!!
com te passes no? pensa una miquetona amb los que astem aquí i amb lo perjudicials que mos són totes aquestes imatges! ;P

Aprofita k ja casi estàs!!'

Anònim ha dit...

Estic simplement atónita i perplexa... des de que vaig descobrir aquest blog teu no el deixo de mirar... i pensar que estas allí... quin paradis... quina pasada! Noiet més val que quan tornis ens reuneixis a tots i ens expliquis les meravelles que has vist (pel que veig tornes aviat...).
Molts petons Jordi, de debo!

Anònim ha dit...

holeeeeeeeee!!!!!
bueno, k això ja està...
bon viatge i benvingut a Catalunya!!!

Oliver M. ha dit...

Jordi!!!

Welcome back!! aquest blog com a manera de reviure la teva aventura i com a transmisió de les teves sensacions ha fet que tigui una manera real de veure la India. Gracies company!!

Sortirem algun dia de festa,no?