diumenge, 4 de febrer del 2007

Comboi a Haribala

Acostumats a viure i treballar a la nostra “bombolla” de la Fundació, on s’ha de reconèixer que no ens falta de res, i després d’assistir a una boda relativament luxosa, si tenim en compte l’entorn en el qual ens trobem, un grup de voluntaris vàrem decidir llogar un jeep per anar un diumenge a Koilkuntla, un poble a 150 Km d’Anantapur, on novament ens vàrem trobar amb la Índia profunda i pobre.

Al poble de Koilkuntla hi està creixent una ONG que porta 5 anys en funcionament, la fundació Haribala (el “Déu dels nens” en Telugu).

La fundació l’han muntat un grup de catalans de Mataró i té apadrinats uns 300 nens. Disposa d’una casa per a visitants, una escola molt bàsica i està construint un orfenat.

Vàrem comprovar que la Fundació en la qual estem col·laborant està molt avançada i que aquesta només esta fent que començar. Tot plegat ens va servir per comprovar les dificultats inicials en que es troba una ONG al iniciar la seva tasca, dificultats en que també es devia trobar RDT-FVF.

Molts dels voluntaris passaran per Haribala després d’acomplir el seu compromís amb RDT per tal d’ajudar amb l’experiència acumulada en una gran ONG.

Per a més informació:
www.haribala.org













Bufant un "chai": llet amb te negre i especies



1 comentari:

Anònim ha dit...

uooooo! quin bloog, jeje! m'agrada, m'agrada...quines pintes de temps 'veraniego' que fots, ee? molt xules les fotos, tu ves-les penjant que així per fascícles entre bé jaja.
molts records,